Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlardan, Evde Kal Çağrılarına Uyan Yaşlılara Yardım Eli

Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek başkanı ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Oğuz Tekcan ve üye muhtarları yeni tip Korona Virüse(Kovid-19) karşı önlem almak amacıyla evde kal çağrılarına uyan yaşlılara yardım elini uzatıyor.

Erzincan Köy ve Mahalle

Korona Virüs Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gerekli önlemlerin alınmasını zorunlu hale getirmiştir diyen Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek başkanı ve Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Oğuz Tekcan yaptığı basın açıklamasında; “21.03.2020 tarih ve 5262 sayılı genelge kapsamında ki sokağa çıkması kısıtlanan yasaklanan tek başına yaşayan 65 yaş ve üstü üzeri ile Kronik hastalığı bulunan ihtiyaçlı vatandaşlarımızın 112 155 ve 156 numaralı telefonları arayarak veya, köy ve mahalle muhtarlıklarını arayarak zorunlu temel ihtiyaçlarını merkezde Valilik koordinesinde bizzat evlere götürülerek sıkıntı yaşamayacaklarını, ortamı bizzat muhafaza edilmiş olup talepleri karşılanacaktır.

Bu alınan karar ve tedbirler hepimizin sağlığı içindir. Tüm vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını basın aracılığı ile duyurulmasını rica ediyoruz. Bu kapsamda siz değerli vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Tüm muhtarlarımız sizler için gece gündüz demeden gerek Emniyet birimi, gerekse STK temsilcisi üyeler ile sizlere hizmet vermekteyiz. Sizlerde sağlığınız için evde kalın” Evde Kal Erzincan” ifadelerini kullandı.

Tekcan, “Bu süreçte tam zamanlı ve öz veri ile çalışan sağlık bakanımız ve Sağlık çalışanlarımıza, İç işleri bakanımız ve Emniyet çalışanlarımıza, Sayın valimiz Ali Arslantaş ve valilik çalışanlarımıza, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun ve tüm belediye personeline Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları derneği olarak Teşekkür ederiz. Allah Yüce Türk Milletinin yardımcısı olsun” dedi.