Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik Kalplere Dokundular

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü Kozadan Kelebeğe, Tomurcuktan Çiçeğe, Çiçekten tüm minik kalplere etkinliği kapsamında balon dağıttıla

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kozadan Kelebeğe, Tomurcuktan Çiçeğe, Çiçekten tüm minik kalplere etkinliği kapsamında balon dağıttılar.

Yaptıkları etkinlikler ile kendilerinden söz ettiren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocukları unutmadılar. Erzincan Doğa Kuruyemişin Sponsorluğunda kulüp amblemlerini bastırdıkları rüzgârgülü ile yaklaşık Bin adet balonu Erzincan’ın en işlek alanlarında çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak dağıttılar.

Gerçekleştirdikleri etkinlik ile ilgili olarak konuşan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü başkanı Ayşe Acar; önemli günlerde gerçekleştirdikleri etkinliklere bir yenisini daha eklediklerini belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımız için bir etkinlik yapalım dedik. Kulüp üyelerimiz ile birlikte bazı firmaların Sponsorluğunda kulübümüzün ambleminin basılı olduğu Rüzgârgülü ve balonları çocuklara dağıttık. Özellikle bizlere destek olan Sponsor firmalarımıza teşekkür ederim dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kozadan Kelebeğe kulübü Akademik danışmanı Dr. Öğretim Görevlisi Fatih Aydoğdu kulübün yapmış olduğu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek; Biz kulüp olarak farklı günlerde farklı etkinliklere imza atıyoruz. Bugün 23 Nisan olması münasebetiyle kulüp başkanımız ve üyelerimiz böylesi bir etkinlik yapalım dediler. Bizlerde tabi ki destek verdik. Çok güzel bir etkinlik oldu. Çocukları mutlu edebildiysek bizlerde mutlu olduk diyebiliriz. Ben Kulübümüz adına, Kulüp başkanıma, Üyelerimize ve bizlere destek olan Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Bu etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Haber: Hasan Çakmak