Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmetçiğe Esnaftan Türk Bayraklı Destek

Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği hava saldırısında resmi açıklamaya göre 33 Mehmetçiğin şehit olmasının ardından Erzincan’da çoğu iş yeri, ev ve araçlara Türk bayrakları asıldı.

Suriye’nin İdlib kentinde rejim

Erzincan’da Beyefendi Kafe İşletmecisi Güray Mutlu Türk bayraklarını 33 şehit ve 34 yaralı kahraman Mehmetçik için dalgalandırdı. İşletmeci Güray Mutlu ve Çalışanları İdlib’de operasyonda şehit olan Mehmetçiğe moral ve motivasyonları için tam destek verdi. Mutlu konuşmasında, “Askerlerimizin daime yanındayız. Durmadan şehit haberleri geliyor bu acıların son bulmasını istiyoruz. Türk milleti kadar cesur, yürekli birbirine bağlı bir millet yoktur. Allah’tan başka bizi kimse yıkamaz. Yıkılmayacağız da” dedi.

Vatanının geleceği için Türk bayrağı astıklarını ifade eden Güray Mutlu, “Bayrak şehitlerimizin kanıyla sulanmıştır. Bugün yine 33 şehidimiz var. Şehitlerimizin anmak, bizde buradayız demek için bayrağımızı astık. Bizler her zaman vatanımızın, milletimizin ve askerlerimizin yanındayız. Onları canı gönülden destekliyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyoruz. Türk milleti için çok üzücü. Türkün Türk’ten başka dostu olmadığını biliyoruz. Bunun üstesinden geleceğimize eminiz. Allah Operasyondaki Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin. Psikolojileri düzgün olsun Allah yar ve yardımcıları olsun” diye konuştu. –

Sabah saatlerinden itibaren de Erzincan’da birçok iş yeri sahibi dükkânlarına, araç sahipleriyse araçlarına Türk bayrağı astı. Bazı evlerin de balkonlarında Türk bayrağı asılı olduğu görüldü.