Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclisin Kapatılmasına Tepki Verdi

Erzincan İl Öğrenci Meclisi Başkanı Tuğba Bahar, MEB’in, 2004 yılında başlattığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesinin uygulamadan vazgeçildiği ve kapatılma kararına tepki gösterdi.

Erzincan İl Öğrenci Meclisi

MEB’in, 2004 yılında başlattığı Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesinin uygulamadan vazgeçildiği ve kapatılma kararına tepki veren Erzincan İl Öğrenci Meclisi Başkanı Tuğba Bahar yaptığı açıklamasında karara tepki gösterdi.

Erzincan İl Öğrenci Meclisi Başkanı Tuğba Bahar Türkiye Öğrenci Meclisi’nin kapatılması Hakkında yapmış olduğu basın açıklamasında; “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” kapsamında düzenlenmesi beklenen 16. Dönem Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanı Seçimi ve 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılında İl başkanı olarak seçilmiş başkanların ant içme töreni ile mazbata alımı anti demokratik bir şekilde iptal edilmiştir..

Ülkemizin Yarınlarına ışık tutan Gençliğimizin Demokrasi uğruna verdiği mücadele göz ardı edilmiş ve hakları yenmiştir. İl Başkanı olarak seçim ile gelen öğrenciler mazbatalarını alamamış verdiği mücadele, gösterdiği gayret ve azim umursanmamıştır. Türkiye Öğrenci Meclisi 16 yıldır emek verilen bir meclis ve gençliğimizin kocaman hayalleri ile gerçekleştirdiği; Kütüphane Açma, Kırtasiye yardımı, ilgili mercilere öğrencilerin ağzından sorunların iletimini yapan bir meclistir. Alınan bu anti demokratik karar bizleri hayal kırıklığına uğratmış ve gösterdiğimiz çabanın boşa gitmesine neden olmuştur. Bir an önce 16.Dönem İl Başkanları Ant içerek Mazbatalarını almalı, Türkiye Öğrenci Meclis Başkanı seçilmelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye ÖĞRENCİ meclisinde görev yapan tüm arkadaşlarıma hayatlarında başarı ve kolaylıklar diliyor Erzincan halkının Ramazan ayını tebrik Eder saygılar sunarım” ifadelerine yer verdi.

Haber: Hasan Çakmak