Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurban Bayramı‘nı En İçten Dileklerimle Kutluyorum

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi, Karadeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Keleş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Erzincanlıların, bütün İslam âleminin bayram günlerini maneviyatına uygun şekilde değerlendireceğine yürekten inanıyorum dedi.

AK Parti Genel Merkez

Keleş mesajında; “Millet olma irademizi diri tutan; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramı’nı daha birlikte idrak etmenin huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Toplumsal barışın ve huzurun pekiştiği; sorunlar bulunsa da yüzlerin güldüğü ve herkesin ortak duygularda birleştiği bayramlar, toplumun birbirini kucakladığı ve kenetlendiği, ihtiyacı olanlara, yokluk içinde bulunanlara sahip çıkma, yardım eli uzatma günleridir. Bayram ziyaretlerimiz de maske takmaya ve sosyal mesafeye dikkat edelim. Kurban kesimlerimizi işin ehli kasaplarımıza bırakalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Erzincanlıların, bütün İslam âleminin bayram günlerini maneviyatına uygun şekilde değerlendireceğine yürekten inanıyor, Müslümanlar başta olmak üzere herkesin Kurban Bayramı‘nı en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca Cumartesi günü saat 14.30’da havayoluyla ilimize teşrif edecek olan medarı iftiharımız Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı karşılamaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.