Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kolat Ailesinin Acılı Günü

Erzincan’ın tanınmış eşraflarından Kolat Ailesinin büyüğü Fahrettin Kolat (82) tedavi gördüğü Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Erzincan’ın tanınmış eşraflarından Kolat

Erzincan’da uzun yılardır esnaflık yapan ve çeşitli sivil Toplum Kuruluşlarında görev yapan Mehmet, Mahmut, Yahta, Ahmet Turan ve Yakup Kolat’ın babası Fahrettin Kolat tedavi gördüğü Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Mehrum Kolat’ın Cenazesi Erzincan’da Camii Kebir’de kılınan cenaze namazının ardından cenaze gözyaşları arasında okunan dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze Törenine Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, önceki dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Terzibaba defnedildi.  Gerçekleştirilen defin töreninden sonra Kolat ailesi sonra taziyeleri kabul etti. KENTHABER24 çalışanları olarak hayatını kaybeden merhum Fahrettin Kolat’a Allah´tan rahmet, geride kalan ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.