Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KENTHABER24 Gazetesinden İl Emniyet Müdürü Kurt'a Ziyaret

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazetedeki Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Erzincan'a atanan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak ziyaretinde, “Öncelikle Erzincan’ımıza hoş geldiniz. Erzincan’ın güvenliğiyle alakalı noktalarda görevinizi layıkıyla yapacağınıza hiç şüphemiz yoktur. Çalışmalarınızda üstün başarılar dileriz” dedi.

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’ da yaptığı konuşmada, “Devletimiz bizlere bu kutsal görevi layık görmüştür. Elimizden gelini değil, yapmamız gereken görevlerimizi yapacak, insanlarımızı bağrımıza basacak, ‘iyi insan ile kötü insanı’ birbirinden ayıracak, halkımızın huzuru, güvenliği birinci önceliğimiz olacaktır. Bu makamlar halka hizmet makamıdır. Halkla aramıza mesafe koyarsak hizmet vermiş sayılmayız. Terör, uyuşturucu, illegal olaylar, hırsızlık, asayiş olayları, asla taviz verilecek konular değildir. Halkımız müsterih olsun Türk polisi en liyakatli şekilde görevinin başında ve bilincinde olacaktır. Erzincan’ı çok sevdim ve burada görev yapmaktan son derece mutluyum“ dedi. 

Kurt, toplumun huzuru, mutluluğu ve güveni için polis-vatandaş işbirliğine her zaman ihtiyaç duyulduğuna da dikkat çekerek, “Erzincan’da görev yapmamın mutluluğu içerisindeyim. Erzincan çok güzel bir il. Erzincan ve halkının huzuru için gece gündüz demeden çalışacağız. Erzincan halkının sağ duyusuna güveniyorum. Vatandaşlarımızla iş birliği yaparak asayiş ve huzurun bozulmaması için birlik içerisinde çalışacağız. Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ın ziyaretinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. ”dedi.

Erzincan KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi olarak yeni Emniyet Müdürümüz Sayın Kenan Kurt’a Erzincan’a geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.   

ERZİNCAN EMNİYET MÜDÜRÜ KENAN KURT

Kenan Kurt, Sivas Zara doğumlu. 1972’de Sivas’ın Zara ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Zara’da tamamlayan Kenan Kurt, daha sonra 1991’de polis akademisine katıldı. 1995 yılında akademiden mezun olan Kurt, komiser yardımcısı olarak görevine başladı. Emniyetteki kariyerine komiser yardımcısı olarak başlayan Kenan Kurt, sırasıyla Yalova, Artvin Hopa, Ankara ve İstanbul’da görev yaptı.

Kenan Kurt’un görev süreci boyunca İstanbul’da üç yıl Beyoğlu, iki yıl Kâğıthane, bir yıl Sarıyer, bir yıl Tuzla, üç yıl Kadıköy ve 2016’da Sancaktepe ilçelerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü görevleri bulunuyor. Sancaktepe’deki görevini tamamladıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğünde emniyet müdürü olarak görevine devam etti. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kurt, en son Polis Başmüfettişi olarak görevini sürdürürken Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Erzincan Emniyet Müdürü olarak atandı.