Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahvaltıda Buluştular

Erzincan Barosu 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile kahvaltı programında bir araya geldiler. Özel Bir kafede gerçekleştirilen Kahvaltıya, Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda bayan avukat ile aileleri katıldı.

Erzincan Barosu 8 Mart

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Erzincan Barosu Başkanı Âdem Aktürk”8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile meslek taşlarımızla kahvaltı programında bir araya geldik. Kadınında emeğinin de eni şekilde savunan kadın meslektaşlarımızın bu özel günü kutluyorum. Malum ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Şehitlerimiz var ben şehitlerimize Allahtan Rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Dünya kadınlar günü etkinlikleri kapsamında Kadın meslektaşlarımız adına Mehmetçik Vakfına bağışta bulunduk. Gazi Eşleri Gazi anneleri Şehit Eşleri ve Annelerinin bizi doğumdan ölüme kadar yetiştiren büyüten annelerimizin kadınların bu özel gününü kutluyorum onlara sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

     

Katılımcıların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, kadın olmanın zorluğuna dikkat çekti. “

Kahvaltıya, Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda bayan avukat ve aileleri katıldı.