Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KADEM’ den Vatandaşlara Sağlık Kiti

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzincan Şubesi genç kadem üyesi gençlerin girişim ve çalışmaları sonucu hazırlanan sağlık kitleri vatandaşlara dağıtıldı. Kadem tarafından dağıtılan sağlık kitlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Kadın ve Demokrasi Derneği

PANDEMİ sürecince Kadem Derneği olarak Covid-19 ile mücadele sürecinde vatandaşlarımıza bir faydamız olsun. Yapmış olduğumuz sağlık maketleri ile özel bir farkındalık oluşturduklarını söyleyen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzincan Şubesi başkanı Büşra Eren, “Burada Dörtyol Cumhuriyet Meydanında açmış olduğumuz stant da inşallah hazırlamış olduğumuz Hijyen kitlerini dağıtarak bir farkındalık oluşturmuş olduk.

Tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde ve şehrimizde de etkisini sürdüren PANDEMİ dolayısıyla sivil toplum kuruluşu olarak yapmış olduğumuz etkinlikler de özellikle Maske, Mesafe ve temizlik konusunda yapmış olduğumuz uyarılar ile de bu sürecin bir an önce atlatılması konusunda faydamız olur.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ‘in kendi çalışma alanı ile ilgili olarak bilgi veren Eren, “Derneğimizin çalışma alanı kadın ve aile ile toplumsal farkındalık oluşturmak. Bugün de burada Covid-19 dan dolayı buradayız. Bizlerde Kadem Erzincan şubesi olarak boş kalmayarak şehrimize sunacağımız katkı ne olabilir diyerek, Öncelikli olarak yapmış olduğumuz sağlık örneği maketlerimiz ile kurumlarımız gezerek Covid-19 Bebeklerimizi dağıttık. Bugün de burada hazırlamış olduğumuz Hijyen kitlerimizi genç kadem üyelerimiz ile birlikte hanımlarımıza dağıtacağız.

Erzincan genelinde 300 sahada bulunan gönüllü üyelerinin bulunduğunu söyleyen Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzincan Şubesi başkanı Büşra Eren, PANDEMİ döneminde fazla sahada olamadıklarını fakat PANDEMİ sonrasında çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, çalışmalarına duyarsız kalmayan basın mensuplarına da özellikle teşekkür ettiğini ifade etti.

Sağlık kitini Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzincan Şubesi başkanı Büşra Eren’in elinden alan Şeyma Nur Tercan, Kadem’in yapmış olduğu çalışmayı takdir ettiğini ifade ederek, Bizlerde inşallah Maske, Mesafe ve Temizliğe dikkat ederek bu sürecin biran önce atlatılmasına katkı sunmak istiyoruz. Kadem ve üyelerine bu jestlerinden dolayı da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Erzincan Şubesi genç kadem üyesi gençlerin girişim ve çalışmaları sonucu hazırlanan yaklaşık 500 adet sağlık kitleri vatandaşlara dağıtıldı.