Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul Gündem Gazetesinden Kenthaber24’e Ziyaret

İstanbul Erzincanlı Gazeteciler Derneği(ERGAB) yönetim Kurulu üyesi, İstanbul Kargın Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı, İstanbul Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Gülnahar, Erzincan KENTHABER24 gazetesi İmtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı ziyaret ederek gündeme dair fikir alışverişinde bulundu.

İstanbul Erzincanlı Gazeteciler Derneği(ERGAB)

Memleketi Erzincan’a gelen ve bir dizi ziyaretler gerçekleştiren İstanbul Erzincanlı Gazeteciler Derneği(ERGAB) yönetim Kurulu üyesi, İstanbul Kargın Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı, İstanbul Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Gülnahar, KENTHABER24 i ziyaret etti.

İstanbul’da yoğun programlarının olduğunu belirten Gülnahar, “Fırsat bulduğumuz da memleketim can Erzincan’ımıza geldiğimizde sizleri de ziyaret ederek hasbihal edebiliyoruz” dedi. İstanbul’da Pandemi dönemindeki çalışmaları ile ilgili olarak bilgi paylaşımında bulunan Gülnahar, İstanbul’da gerçekleştirilen ve yeni kurulum sağlayan Erzincanlılar Konfederasyonu hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

İstanbul Erzincanlı Gazeteciler Derneği(ERGAB) yönetim Kurulu üyesi, İstanbul Kargın Kültür ve Yardımlaşma Dernek Başkanı, İstanbul Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi Mehmet Gülnahar’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden KENTHABER24 internet haber sitesi ve aylık siyasi fikir gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak, “sizleri yakından takip ediyoruz. Çok önemli ve güzel çalışmalarınız var. Özellikle İstanbul gibi büyük bir şehirde Erzincanlılar Konfederasyonunun kurulması önemli bir adım. Bizlerde her zaman yanınızdayız. Yardıma hazırız” dedi.