Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESOB'dan Özel İmperial Hastanesi İle Protokol

Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine kayıtlı üyeler ve bu üyelerin birinci derece yakınlarına Özel İmperial Hastanesi ile yapılan protokol ile ayakta tedavilerde yüzde 15 ve yatarak tedavilerde ise yüzde 10 indirim yapılacak.

Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar

Esnaf Odaları birliğinde düzenlenen Protokol törenine, Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, Özel İmperial Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Faruk Bayraktar katıldı.

Protokol çerçevesinde, Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine kayıtlı üyelerimiz ve bu üyelerimizin birinci derece yakınlarına (eş, anne, baba ve çocuk) Özel İmperial Hastanesinde ayakta tedavilerde yüzde 15 ve yatarak tedavilerde ise yüzde 10 indirim yapılacak.

Protokolün imzalanmasının ardından açıklamalarda bulunan Birlik Başkanı Bedir Limon sağlık hizmetlerine verdikleri önemi ifade ederek daha önce de benzer anlaşmalar yaptıklarını ifade etti. Limon, “Bu tür anlaşmalarla Erzincan’da faaliyet gösteren Birliğimize kayıtlı herkesin kaliteli bir sağlık hizmetine daha kolay erişebilmesini hedefliyoruz. Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.