Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESOB ’dan ERŞAD ’a Ziyaret

21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen Şehit aileleri koruma Derneği yeni yönetim kurulu başkan Abdulkadir Zengin ve yönetimi gerçekleştirdikleri ziyaretler sonrası iadeyi ziyaretlerde bulunan misafirlerini Dernek binasında ağırlıyor.

21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği(ERŞAD)’ı dernek binasında ziyaret eden Erzincan Esnaf ve sanatkârlar odaları birliği başkanı ve TESK yönetim Kurulu üyesi Bedir Limon, Tün sivil toplum kuruluşlarının birbirlerine destek olmaları gerektiğini belirterek, Bugün Ülkemizde huzurlu ve refah bir şekilde oturabiliyorsak, bu şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesindedir.

Bizler Esnaf ve sanatkârlar odaları birliği olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz diyen Başkan Limon, “Esnaf odalarımızda ki tüm birimlerimiz üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getiriyor. Getirmeye devam edecek dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Erzincan Şehit aileleri Koruma Derneği Yönetim Kurulu başkanı Abdulkadir Zengin, “Sayın Erzincan Esnaf ve sanatkârlar odaları birliği başkanı ve TESK yönetim Kurulu üyesi Bedir Limon bey ziyaretimize geldi. Kendileri her zaman Şehit ailelerimizin yanında olmuştur. Bu ziyaretleri ile de bizleri memnun etti kendisine çok teşekkür ederim” dedi.