Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ESOB Başkanı Limon’dan Kenthaber24’e Ziyaret

Erzincan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Kenthaber24 aylık siyasi gazete imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı ziyaret eden Limon, Erzincan’ın her alanda güçlü olması noktasında Erzincan medyasının önemine vurgu yaptı.

Erzincan Kenthaber24 İnternet haber

Gazete ve Medya kuruluş ziyaretlerini sürdüren Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Bedir Limon, Ziyaret kapsamında Erzincan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Kenthaber24 aylık siyasi gazete imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı ofisinde ziyaret etti.

Erzincan Ordu Caddesi üzerinde Ordu çarşısında bulunan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Kenthaber24 aylık siyasi gazete imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ın ofisine gerçekleştirilen ziyarette Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Bedir Limon hasan Çakmak ile bir süre sohbet ettiler.

Ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Limon, ”Kalkınmayı katma değer üreterek sağlayabiliriz. Erzincan’ın her alanda daha güçlü olması noktasında kurumlar arası işbirliğini çok önemsiyorum. Bu noktada sizlere de çok iş düşüyor. Burada tüm kurumların önceliği şehrimize katma değer üretmek olmalı” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirten Erzincan Kenthaber24 İnternet haber sitesi ve Kenthaber24 aylık siyasi gazete imtiyaz sahibi Hasan Çakmak; “Erzincan Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ilimizin en büyük STK ve katma değerlerinden biridir. Yapmış olduğu çalışmalar ile hem kurumuna hem de İlimiz için önemli çalışmalar yapıyor, kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ederim dedi.