Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da İlk, Bahar Babacan Beauty Center da Saç Simülasyonu

Saç Simülasyonu hakkında bilgi veren Bahar Babacan Beauty Center işletme sahibi ve güzellik uzmanı Sibel Afet Emir, Saç Simülasyonu, saç dökülmesi ve kellik sorununa çözüm amacı ile geliştirilmiş bir tedavi yöntemidir” dedi.

Saç Simülasyonu hakkında bilgi

Saç dökülmesi ve kellik tedavisine yeni bir alternatif yöntem geliştirildi; Saç Simülasyonu Kellik sorunu olanların merak ettiği yeni yöntem.

Saç Simülasyonunun ameliyat ortamında gerçekleştirilen cerrahi bir uygulama olmadığını söyleyen Sibel Afet Emir, Saç Simülasyonu kalıcı bir yöntem değildir. Belirli derinlik ve aralıklarda saç derisine atış yapmak sureti ile uygulanan yöntem kalıcı makyaj misali saç derisine renk vererek kellik görünümünün ortadan kalkmasını amaçlar. Kişinin bünyesine ve saç tipine göre 3 ile 4 sene arasında kalıcı olmaktadır. 3 ya da 4 sene sonunda, saç derisine atış yapılarak renklendiren boyalar tamamen vücuttan atılmaktadır.

Saç Simülasyonu uygulamasının süresi tamamen saç açıklığının büyüklüğüne göre değişir. En küçük açıklıklar 30 dakika sürerken, en büyük açıklık ya da komple sıklaştırma işlemleri 5 saate kadar çıkabilmektedir. Ancak saç Simülasyonu işleminden 1 hafta sonra pigmentlerin tamamen oturmasında sonra ufak bir rötuş işlemi daha sağlıklı sonuç vermektedir.

Saçsızlık probleminin insanların psikolojisini ve bazı mesleklerde iş hayatını olumsuz etkilediğini söyleyen Bahar Babacan Beauty Center işletme sahibi ve güzellik uzmanı Sibel Afet Emir, Hijyenik ortamda alanında başarılı uzmanlarımız ile hizmete veriyoruz.

Erzincan MER PLAZA Kat: 2 no 205 de hizmet veren Bahar Babacan Beauty Center’dan 0446 502 05 04 ve 0544 427 32 54 nolu telefondan randevu alınabiliniyor.