Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Covid-19 denetimi

Erzincan’da Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen denetimi yapıldı.

Erzincan’da Covid-19 tedbirleri kapsamında

Korona virüs (Covid-19) tedbirlerine yönelik yapılan denetlemelerde polis, zabıta ve toplum sağlığı denetim ekipleri ilçe merkezinde faaliyet gösteren iş yerleri, alışveriş alanları, toplu taşıma araçları, lokantalar ve bakkalların günlük olağan denetimini gerçekleştirirken jandarma denetim ekipleri de köylerde denetimlerini sürdürüyor.

Ekipler, bu alanlarda belirlenen kurallara uyulup uyulmadığı kontrol ederken, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle uyulması konusunda esnaf ve vatandaşlara bilgilendirme yapıp, uyarılarda bulunuyorlar.

“Vali Makas denetimde bulundu”

Erzincan Valisi Mehmet Makas N. Tombul Caddesinde temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi.

Vali Mehmet Makas, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen kurallara uyulması maksadıyla sürdürülen denetim faaliyetlerine katıldı.

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile yürütülen denetim faaliyetleri kapsamında N. Tombul Caddesini gezen Vali Mehmet Makas, denetim sırasında vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılarda bulunarak, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edilmesini istedi.