Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Tek Yürek

Erzincan Belediyesi Meclisi'nin AK Parti, MHP, CHP ve İYİ parti üyeleri, Erzincan İl Genel Meclisi ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası ürk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtına tam derdiler.

Erzincan Belediyesi Meclisi'nin AK

Erzincan Belediyesi Meclisi’nin AK Parti, MHP, CHP ve İYİ parti üyeleri, Barış Pınarı Harekâtına destek amaçlı 2019 Ekim ayı olağan üstü gündem ile toplanarak bir bidiri yayınladı. Bildiride Belediye Meclisi olarak, Barış Pınarı Harekâtında ülkemizin ve Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyoruz. İnanıyoruz ki gün, her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olma günüdür. Çünkü söz konusu olan milli güvenliğimizdir, ülkemizin bekasıdır. Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, fedakâr askerimize muvaffakiyetler diliyoruz” denildi.

Erzincan İl Genel Meclisi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtına tam destek vermek için olağanüstü toplandı. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilerek Mehmetçiğimizin yanındayız dediler. Mesajda, 

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Barış Pınarı Harekâtını başlatmış bulunmaktadır. Ülkemiz, ordusuyla, devletiyle ve 7’den 70’e her yaştan milletiyle bu harekâta destek vermektedir. Bölgemizin istikrarı, barış ve refahına karşı en büyük tehdit olan DEAŞ, PKK, YPG ve PYD ve terör örgütlerinin bu yıkıcı faaliyetlerini sonlandırmak, yurtlarını zulüm ve katliamla yitirmiş Suriyelilerin, vatanlarına dönüşlerini sağlamak için düzenlenen Barış Pınarı Harekâtını Erzincan İl Genel Meclisi olarak destekliyor, şanlı ordumuza muvaffakiyetler diliyoruz. Bu mücadelede şehit olan Mehmetçiğimize ve vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Allah, kahraman Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcısı olsun. Kalbimiz, yüreğimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle beraberdir” diye konuştu.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde ortak basın açıklaması yapan ETSO başkanı Ahmet Tanoğlu, “Barış Pınarı Harekâtında amacın bu bölgeyi PKK/PYD/YPG ve DEAŞ gibi terör örgütlerinden temizleyerek, Suriye halkını teröristlerin baskı ve zulmünden kurtarmak, bölgede huzur, güven ve barış ortamını yeniden tesis etmektir. Bizler işçi, memur, esnaf, çiftçi, avukat, emekli ve işveren temsilcileri olarak devletimizin aldığı bu kararın arkasındayız ve destekliyoruz” dedi.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Türkiye Barolar Birliği, Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Memur Sendikaları Konfederasyonu,  Türkiye Emekliler Derneği, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Erzincan Gazeteciler Cemiyeti, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Erzincan Ticaret Borsası temsilcileri temsilcileri katıldı.