Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan SGK’ den Büyük Başarı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığının Türkiye geneli 81 ilde bulunan Sosyal Güvenlik İl müdürlüklerinin çalışmalarını takibi amaçlı SGK il müdürlükleri KARNE uygulamasında Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumu Türkiye ikincisi oldu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

Konu ile ilgili bilgi veren Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü Orhan Uçar, “Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürlüğü olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığının 81 ilde başlatmış olduğu karne uygulamasında Ekim ayında Türkiye 2’ncisi olduk” dedi.

12 farklı Kriterlerde değerlendirme yapıldığı ve her Kriterin 10 puan üzerinden değerlendirildiğini söyleyen Erzincan Sosyal Güvenlik Kurumu il Müdürü Orhan Uçar, 11 Kriterden 10 puan üzerinden tam puan aldık. Sadece 1 Kriterden 9,99 puan aldık dolayısıyla 119,99 puan ile binde bir puan farkla birinciliği kaçırdık. Biz işimizi yapıyoruz. İnşallah bu ay bu kaybı yaşamadan birinci oluruz.

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına tüm personelimiz ile birlikte büyük gayret gösterdiklerini söyleyen İl Müdürü Uçar, “İnşallah bundan sonra ki süreçte de aynı gayret ve özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu başarıdan dolayı tüm çalışan personelimize teşekkür ederim” dedi.