Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Şehitleri İçin Yürüyecek

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hain hava saldırısı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçikler için Erzincan’ da Osmanlı Gençlik Ocakları Genel Başkanı ve Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği ve Gönüllü Gençler yürüyüş düzenliyor.

Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen

Düzenlenecek olan program ile ilgili bilgi veren Osmanlı Gençlik Ocakları Genel Başkanı Halim Albayrak,  Erzincan Şehit Aileleri Koruma derneği ile birlikte gerçekleştirecekleri programda, Şehit olan Tüm Kahraman Mehmetçiklere Allah’tan rahmet tüm yaralılara da acil şifalar diledi. Albayrak program ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Allah nasip ederse yarın 29.02.2020 Cumartesi Günü Saat 16.00 da Cumhuriyet meydanında tüm şehitlerimiz için Kurban keseceğiz. Kurban kesimi sonrasında Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunacak” dedi.

Bu vatanın birlik ve bütünlüğü için şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah Rahmet eylesin, ailelerine sabır eylesin, yaralı askerlerimizede acil şifaler versin diyen Erzincan Şehit aileleri Koruma derneği yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Zengin Gönüllü Gençler,  Osmanlı Gençlik Ocakları ile birlikte gerçekleştireceğimiz programımıza Tüm hemşerilerimizi davet ediyorum dedi.

Tüm Erzincanlıları programa davet eden Osmanlı Gençlik Ocakları Genel Başkanı Halim Albayrak Cumhuriyet meydanında gerçekleştirecekleri Kurban kesimi ve akabinde okunacak olan Kur’an Tilaveti sonrasında Ordu Caddesi Üzerinden Askerlik Şubesine kadar yürüyeceklerini ve Askerlik Şubesinde görevli Mehmetçiğe Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim takdim edeceklerini belirtti.

Albayrak, Birlik ve Beraberliğimiz için düzenleyeceğimiz yürüyüşe tüm Erzincanlıları davet ediyorum. Yarın ellerinde Türk bayrakları ile meydana bekliyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” dedi.