Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İçin Çok Önemli

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Beraberinde Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Organize sanayi bölgesi yönetimi ile birlikte OSB’de hizmet veren işletmeleri ziyaret ettiler.

Erzincan Valisi Ali Arslantaş

İşletmelerde yapılan çalışmalar ile ilgili olarak işletme sahiplerinden bilgi alan Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Beraberinde Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır uğradıkları Tunay Gıda San. Tic. A.Ş ’de açıklamalarda bulundular.

Üretimlerinin ilk gününde ziyarete gelmelerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek çalışmalar ile ilgili olarak bilgi veren Tunay Gıda San. Tic. A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Sami Tuncer Kırtıloğlu, Sayın Valimizin, Sayın Milletvekillerimizin, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörümüz, Organize sanayi bölgesi yönetimimizin ziyaretleri bizlere inşallah uğurlu gelecek dedi.

Kırtıloğlu, Bu yıl en az yüzde 25 daha fazla büyüme hedeflediklerini ifade ederek, Fabrikamızı ve teknolojimizi ziyaretçilerimize göstermiş olmaktan, Doğu Anadolu bölgesinde böyle bir tesisin olması ve tabi ki sayın valimizin, Vekillerimizin, Hükümetimizin ve devletimizin yardımları ile bu tesisi kazandırmamız bizi ayrıca gururlandırdı” dedi.

Daha sonra konuşmalarını yapan AK Parti Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ise konuşmalarında; açılışının ilk gününde burada bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Üretim sezonunun işletmemize hayırlı olmasını, kazasız bir üretim sezonu olmasını diliyorum dedi. Çakır konuşmasının devamın da; “Erzincan ilimiz için üretim ve ihracat noktasında çok önemli bir tesisimiz. Erzincan’a bu tesisi kazandıran Tunay Gıda San. Tic. A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Sami Tuncer Kırtıloğlu’na be beraberindekilere, tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

Organize sanayisinde yapılan çalışmaları ve fabrikaları ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ise konuşmalarında; “Devletimizin tüm birimleri ile buradayız. Sayın Valimiz, Milletvekili arkadaşımız, Rektörümüz, OSB yönetimimiz ile organize sanayi bölgesindeyiz. Burada gördüğünüz gibi çağa uyum sağlayan firmalarımızı, yeni açılan firmalarımızı ziyaret ederek neler yapabiliriz onu konuşuyoruz. Organize sanayi bölgemizin gelişmesi için de herkesin katkı sağladığı gibi bizlerde elimizden geleni yapıyoruz.

Organize sanayi bölgesinin Erzincan için Çok Önemli olduğunu belirten Karaman, Seçim dolayısıyla çok fazla ilgilenemedik. Fakat artık işimize dönüyoruz. Organize sanayi bölgemizin gelişmesi için bütün gücümüzü kullanacağız. Erzincan Sanayimizle teknolojimizle, turizm ile büyür. Bizlerle bu konuda bir takım çalışmalar yaptık. Erzincan’ın hem tarımla, hem hayvancılıkla bunlarla ilgili sektörler ile turizmin de gelişmesi ile ilgili bizler neler yapabiliriz devlet neler yapabilir hep birlikte bunların çalışmasını yapıyoruz.

Erzincan ilimizde böyle bir tesisimizin olması şehrimizde hem gençlerimizin moralini düzeltiyor, hem de ileriye dönük güzel çalışmaların olacağını gösteriyor. Buradan bu tesisi şehrimize kazandıran Tunay Gıda San. Tic. A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Sami Tuncer Kırtıloğlu ve yönetimine çok teşekkür ediyorum dedi.

Organize sanayi bölgemizde dolaştığımız işletmelere hayırlı işler, bol kazançlar dilemekten ve burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise konuşmalarında, “ Erzincan Organize sanayi bölgemiz 2016 yılı Haziran ayında bundan 3 yıl önce 850 kişinin istihdam edildiği bir organize sanayi bölgemizdi. Bugün ise tam Bin 650 kişi istihdam ediliyor. Yani 3 yıl içerisinde Organize sanayide çalışan arkadaşlarımızın sayısı yüzde yüz artmış. Bugün burada ziyaret edeceğimiz işletmelerde hem işçilerle temas edip, işveren, yöneticilerle temas edip, devletimizin sunmuş olduğu imkânların ne derece yerine gittiği ve memnuniyet ölçüsünü test etmeyi arzu ediyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Fabrikada çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Valisi Ali Arslantaş ve Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ile Burhan Çakır, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Organize sanayi bölgesi yönetimi üretimi yerinde görerek uzmanlardan bilgi aldılar.