Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosundan HMK Uygulamaları Konulu Seminer

Erzincan Barosu tarafından meslek içi eğitim seminerleri devam ediyor. Erzincan Barosu üye avukatlara yönelik Hukuk Mahkemeleri Kanunu (HMK) uygulamaları ve istinaf konulu seminer verildi.

Erzincan Barosu tarafından meslek

Erzincan Baro başkanlığı tarafından Erzincan barosu üye avukatlara yönelik eğitim seminerleri sürüyor. Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Burhan Abdurrahman Kavasoğlu ve Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Rüstem Kadri Septioğlu tarafından Hukuk Mahkemeleri Kanunu (HMK) uygulamaları ve istinaf konulu seminer verildi.

Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen HMK uygulamaları ve istinaf konulu seminer Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ile beraber Baro üyesi yaklaşık 130 avukat katıldı.

Toplantı öncesinde kısa bir teşekkür konuşması yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; “ meslek içi eğitim seminerimiz Türkiye Barolar birliği ve Erzincan Barosu iş birliğinden gerçekleştiriyoruz. Güzel sunumları ve paylaştıkları kıymetli bilgiler için şimdiden Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Rüstem Kadri Septioğlu’na, ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Dr. Öğretim. Üyesi Abdurrahman Kavasoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.