Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Barosuna Önemli Ziyaret

TBB Başkanı Metin Fevzioğlu, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kurtuluştan Kuruluşa 100. Yılında Sivas Kongresi Uluslararası Hukuk Kurultayı ve İç Anadolu Genişletilmiş Baro Başkanları toplantısının ardından Erzincan’a geldi.

TBB Başkanı Metin Fevzioğlu,

Erzincan Baro Başkanının daveti üzerine Erzincan’a gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, Erzincan ile olan samimiyetim ve Baro başkanımız Âdem Bey ile olan dostluğumuz bizleri sizlerle bir araya getirdi dedi.

Erzincan Barosuna gelişte Erzincan Barosu üyesi avukatlar tarafından karşılanan TBB Başkanı Fevzioğlu, salona girişte tüm avukatlar ile tek, tek tokalaşarak sohbet etti.

Ziyarette ilk olarak hoş geldiniz konuşması yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk, Sayın başkanımın Erzincan’a özel yakınlığı bulunuyor. Sivas’ta toplantı sonrası kendisini Erzincan’a davet ettik bizleri kırmadı huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Daha sonra nazik davetlerinden dolayı Başkan Av. Aktürk’e teşekkür eden Fevzioğlu basın mensuplarına ziyaret hakkında bilgi verdi. TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, Erzincan Barosu binasının alım sürecini anlatırken Binali Yıldırım’a atıfta bulunarak, ‘bu işi kim çözer diye düşündük, Binali Bey’e gittik, pazarlığı o yaptı, binayı çok daha makul bir fiyata almış olduk’ dedi. Feyzioğlu, binanın henüz açılışının yapılmadığını da ifade ederek, “İnşallah resmi açılışın da Sayın Binali Bey ile birlikte açılışı yapmış oluruz’ dedi.

Feyzioğlu, açıklamasının devamın da, Sivas Kongresi’nin 100. yılı olduğunu hatırlatarak, Türkiye Barolar Birliği olarak önce Samsun, ardından Erzurum’da toplantı yaptıklarını belirten Feyzioğlu, Sivas’ta toplantımızı yaptık şimdi burada Şirin Erzincan’dayız diyerek, Yargı Reformu Strateji Belgesi’ne değindi. Fevzioğlu, “Baroların asli görevi meslektaşlarına hizmet sunmak, vatandaşların kaliteli adalet hizmeti almasını sağlamak. Bu yolda da yargı reformunu çıkartmak için elimizden geleni yapıyoruz. Büyük bir mutlulukla söyleyebilirim ki İç Anadolu Bölgesi’ndeki tüm barolar, bilaistisna yargı reformunun çıkması için sonuna kadar arkamızdadır, destekçimizdir ve tüm hareketlerimizin destekçisidir.” diye konuştu.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Fevzioğlu’nun açıklamalarını ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.