Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERSİAD, "Erzincan’a Yatırım İçin Buradayız"

Erzincanlı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ERSİAD) yönetimi, kahvaltıda Erzincan’da görev yapan yerel ve ulusal basınla bir araya gelerek yapılacak hizmetler noktasında açıklamalarda bulundu.

Erzincanlı Sanayici ve İş

Erzincan’da özel bir işletmede gerçekleştirilen toplantıda ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır, Erzincan’da faaliyet gösteren basın kuruluşlarının temsilcilerinin sorularını cevapladı.

ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır,  “ERSİAD yönetimi olarak, memleketimize, ata toprağımıza nasıl faydalı olabiliriz diye çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalar doğrultusunda da Erzincan’a gelerek hizmet vermek açıklamasında bulundu.

Konuşmasının devamında Saim Bahadır : ‘ Memleketimizden çıkıp başka şehirlerde gidip iş insanı olmuş kişileriz. Kendi topraklarımıza gelip hizmet etme düşüncesiyle iş insanı ve sanayicilerimizle birlikte memleketimizi ziyaret etmeye karar verdik. Daha önce araştırmalarımız vardı tabi ki. Yatırımlarımızı Erzincan’a nasıl kaydırabiliriz. Erzincan’da nasıl yatırım yapabiliriz düşüncesiyle araştırmalar yaptık. Erzincan’da da gerekli görüşmeleri ilgili yerlerle yaptık. Görüşmelerimizde çok güzel geçti. Burada iş insanları ve sanayicilerle birlikte nasıl çalışabiliriz birbirimize nasıl faydalı olabiliriz diye görüş alış verişinde bulunduk. Aynı zamanda sanayici ve iş insanları talepleri doğrultusunda branşlar açılacak.

ERZİNCAN’DA OLABİLECEK YATIRIMLAR İLE İLGİLİ FİZİBİLİTE ÇALIŞMASI YAPILDI

Daha önce ERSİAD da görev yapmış büyüklerimiz kendi bulundukları yerlere olsun başka şehirlere yatırımlar yapmış. Daha sonra Erzincan’a da yatırım yapanlar olmuş. Bunlardan biri de Fıratpen. Onun dışında başka firmalarda gelip hizmet vermiş, Yatırımda fizibilite olması lazım. Alt yapı, ulaşım gibi hizmetleri alabiliyorsanız sanayice gelip yatırım yapar. Organize bölgesinde de bu tür imkânlar oluşturulmuş. Çok para kazanalım düşüncesiyle diye değil gerçekten memleketimize yatırım yapalım diye geldik. Memleketimizin insanına istihdam oluşturulalım, göçü önleyelim. Okuyup eğitim almış insanları memleketinde istihdam edelim.

Erzincan’ın ihracat oranını nasıl yükseltebiliriz diye çalışmalıyız. Bölgede iyi bir noktaya nasıl getirebiliriz. Gelen arkadaşlarımızda bu doğrultuda iyi bir çalışma yapmak istiyorlar. Aynı zamanda turizm sektöründe de Erzincan’a bir şeyler yapmak istiyoruz. Ergan dağına otel yapmak istiyoruz. İnşallah bizde yatırımlarımızı yaparak devam ettireceğiz.

ERZİNCAN’DA ŞUBEMİZİ AÇIYORUZ

ERSİAD heyeti olarak Erzincan’ı sevdiğimiz için gelip yatırım yapmak istiyoruz. Erzincan’da şubemizi açıyoruz. Buradaki iş insanları ile diğer şehirlerdeki sanayicileri nasıl entegre edebiliriz diye şubemizi açarak yakın olalım dedik. Bu konuda da gerekli çalışmalar yapıldı. Ticaret Odasının üst katında hizmet vereceğiz. Hizmetlerimizde takip edilmiş olunur’ dedi.

ERSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Saim Bahadır’ın açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularının cevaplanmasının ardından çekilen toplu fotoğraf ile program sona erdi.