Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERŞAD ’tan Kenthaber24’e Ziyaret

21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda göreve gelen Şehit Aileleri Koruma Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin ile yeni yönetim kurulu üyeleri Erzincan Kenthaber24 İnternet Haber sitesi ve Gazetesini ziyaret etti.

21 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen

Göreve geldikten sonra ilk olarak şehit ailelerini ziyaret eden ERŞAD yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Zengin ve Yönetimi gazete ve resmi kurum ziyaretleri gerçekleştirerek yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi veriyorlar.

Ziyaretleri kapsamında Erzincan’da Medya alanında hizmet veren Kenthaber24 İnternet Haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak’ı ofisinde ziyaret eden ERŞAD yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Zengin ve Yönetimi; “ Erzincan’da medyanın her zaman yanlarında olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Yeni yönetimi ile birlikte planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Erzincan Kenthaber24 İnternet Haber sitesi ve Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Çakmak yeni yönetime hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çakmak, “ Yapacakları çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirterek bugün huzur ve güven içerisinde yaşıyorsak şehitlerimizin sayesindedir. Allah Hepsine Gani, Gani rahmet eylesin” dedi.