Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ERŞAD ’tan İl Jandarma Komutanlığına Ziyaret

21 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilen Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği olağan genel kurulunda Yönetime seçilen başkan Şehit Polis Salih Zengin’in kardeşi Abdulkadir Zengin yeni yönetim kurulu ile birlikte kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

21 Mayıs 2019 tarihinde

Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği olağan genel kurulunda Yönetime seçilen başkan Şehit Polis Salih Zengin’in kardeşi Abdulkadir Zengin yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Erzincan İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu ’yu ziyaret ederek gösterdikleri ilgiye teşekkür ettiler.

Ziyarette Seçildikten sonra yönetim kurulu ile kurumları ziyaret ettiklerini ve yapacakları çalışmalar ile ilgili olarak bilgi paylaşımında bulunduklarını belirten Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği başkanı Abdulkadir Zengin Erzincan İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu ’ya Plaket takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Erzincan İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu; “Şehit ailelerinin herkesin kalbinde müstesna bir yere sahip olduğunu belirterek, Devletimiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda etmiş şehitlerimizin, canlarını hiçe saymış gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların aileleri bizlere birer emanettir. Bugüne kadar her zaman onların yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette Erzincan Şehit Aileleri Koruma Derneği başkanı Abdulkadir Zengin ve yönetimi Erzincan İl Jandarma komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.