Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekili Alan Yanarak Kül Oldu

Erzincan’da geçe 01.08 saatlerinde yıldırımın isabet etmesi sonrasında Arpa tarlasında çıkan yangına Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile daha fazla büyümeden söndürüldü.

Erzincan’da geçe 01.08 saatlerinde

Erzincan İtfaiye müdürlüğü ekiplerinden edinilen bilgilere göre, Yıldırımın isabet ettiği Arpa ekili alan yanarak kül oldu. Sabaha karşı saat 01.08 de Erzincan İtfaiye Müdürlüğü iletişim birimine gelen yangın ihbarı üzerine ekipler Erzincan’a bağlı çağlayan yolu 14 KM mesafede Türkmenoğlu köyüne doğru harekete geçtiler.

Erzincan İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olay yerine kısa sürede ulaşıldı ve Yıldırımın isabet ettiği Arpa tarlasında çıkan yangını kontrol altına aldılar. 

Gece saatleri olması ve Rüzgârında şiddetini artırmasına rağmen ekiplerin başarılı ve zorlu mücadelesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Alanda Bulunan ve boyutları çok fazla olan fazla olan Ekili alanlara yangının sirayet etmesi İtfaiye ekipleri tarafından engellendi.

Yangın kontrol altına alındıktan sonra alanda ekibimizde soğutma çalışmaları başlatıldı. Yaklaşık 8,5 dönüm Arpa ekili alan yanarak kül oldu. Yangınla Mücadelemiz yaklaşık 1 saat boyunca devam etti.

Erzincan İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı çalışma sonucu Yangının çıkış sebebinin yıldırım düşmesi sonucu meydana geldiği belirtildi.