Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğan, Erzincan’a Veda Etti

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü iken Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Muammer Doğan, Erzincan’a veda ederek Erzincanlılardan helallik istedi.

Erzincan Aile ve Sosyal

Doğan; “Can Erzincan’ın Güzel İnsanları, genç bir üniversite öğrencisi olarak geldiğim bu şehre Allah nasip etti 13 Mayıs 2013 tarihinden itibaren İl Müdürü olarak hizmet ettim. Bakanlık emri ile Bursa İl Müdürü olarak görevlendirilmem nedeniyle bugün itibariyle aranızdan ayrılıyorum. Bir yandan uzun yıllar yaşadığım ve görev yaptığım bu şehirden ve sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşarken diğer yandan da yeni bir göreve başlamanın heyecanı içerisindeyim.

Görevim süresince elimden geldiği ve gücümün yettiği kadarıyla devletimizin müşfik elini tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştım. Vatandaş memnuniyeti önceliğimiz oldu. Kurumsal yapımızın güçlenmesi, profesyonelleşmesi ve uygun sosyal hizmet modellerinin ilimizde de çeşitlenmesi için var gücümüzle uğraş verdik. Tabii ki gidilecek çok daha yolumuz var. Ancak hizmetlerin belli bir noktaya geldiği de aşikârdır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizlerden sonra görevi devralacak arkadaşlarımız bu hizmetleri daha da ileri taşıyacaklardır. Çünkü bu güzel şehir ve bu şehrin çok özel insanları her şeyin en iyisine layıktır.

Bu Şehri-i Şirin Erzincan’a hizmet etmeyi nasip eden Yüce Allah’ıma şükürler olsun. Bu görevlere beni münasip gören ve hizmet yapmama vesile olan tüm devlet büyüklerime saygılarımı arz ediyorum.

Göreve başladığım ilk günden bugüne kadar birlikte görev yapmaktan gurur duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma ve onların ailelerine, fedakârlığın en yücesini gösteren en büyük sığınağım limanım olan aileme teşekkür ediyorum.

Bu uzun görev süresince birlikte çalıştığım, tecrübelerinden, bilgilerinden ve liderliklerinden esinlendiğim tüm Valilerime, Milletvekillerimize, her daim desteklerini hissettiğim İl Müdürü arkadaşlarıma, STK’lara, Basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Her başlangıcın bir sonu olduğu gibi bu görevlerde de bir gün veda vakti geliyor. Ancak bu şehre olan vefa borcumu ömrüm boyunca unutmayacağım. Kırdıysak üzdüysek af ola. Hakkınızı helal edin. Saygı ve Sevgilerimle”.