Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dış Ticaret Eğitimleri Başlıyor

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Tanıtım ve İş birliği Birimi Basın halkla İlişkilerden yapılan yazılı açıklama da, bölge illerde Ücretsiz Sertifikalı Dış Ticaret Eğitimlerinin düzenlenecektir denildi.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı

Yapılan açıklamada; “Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü artırmak bu çerçevede Bölgemizdeki KOBİ’lerin yurtdışında uygun pazarlar bulmaya dönük çalışmalar yapmasına katkı sunmak amacıyla, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), görev alanına giren Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde ihracat yapma isteğinde olan firmaların veya hâlihazırda ihracat yapan, ancak ihracat payını arttırmak isteyen firmaların dış ticarete ilişkin bilgilerini geliştirmek üzere toplam 4 gün sürecek “Ücretsiz SERTİFİKALI DIŞ TİCARET EĞİTİMLERİ” düzenlenecektir denildi..

Eğitimlerin kontenjanı her bir sınıf için 30 kişi ile sınırlı olup, başvurular değerlendirilerek eğitimlere katılacak kişiler belirlenecektir.

Başvuru yapmak isteyenlerin KUDAKA Erzurum, Erzincan ve Bayburt Yatırım Destek Ofislerine başvurmaları rica olunur. Erzincan ilinde 22-25 Ekim 2019 tarihlerinde düzenlenecek eğitimler Erzincan Yatırım Destek ofisinde verilecek.