Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Desteklerimiz Ve Dualarımız Analarla Beraberdir

HUDER Erzincan il Temsilcisi Av. Bahadır Pir, Diyarbakır’da Hacire Annenin teröre karşı başlattığı ve tün Türkiye’nin destek verdiği eylemi desteklediklerini belirterek, bu eylem barış̧ adına inanılmaz fırsatlar ve imkânlar sunacak bir eylemdir” dedi.

HUDER Erzincan il Temsilcisi

HUDER Erzincan il temsilcisi Av. Pir Açıklamasının devamında; “Terör örgütü̈ tarafından kaçırılan çocuklar için başlatılan ANALAR KIYAMI ülkemizin ve milletimizin geleceğine dair sevinç̧ ve barış̧ umutlarını yeşertecek bir anlamı ve hakikatli bir sesi barındırıyor. Her turlü etkiden uzak sadece ana yüreğinin, gücünün sürdürülmesi konusunda tüm desteklerimiz ve dualarımız analarla beraberdir.

Bu kendiliğinden oluşan İnisiyatif böylece sürdürüldüğü takdirde umut adına huzur adına ve toplumsal barış̧ adına inanılmaz fırsatlar ve imkânlar sunacak bir eylemdir.

Terör belasının ortaya koymuş̧ olduğu tablo ve defedilmesi konusunda yapılan eksiklik ve yanlışlıkları da tarihin unutulmuş̧ ama ibret alınacak sayfalarına gömecek bu hareketi destekliyoruz ve gönlümüzün adalet ve hakkaniyet dolu coşkusuyla alkışlıyoruz” ifadelerini kullandı.