Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Erzincan İl Teşkilatı Atatürk Anıtına Çelenk Sundu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete ayrılışının 82. Yıl dönü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan il başkanlığı tarafından Atatürk Anıtına Çelenk bırakıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal

Erzincan Belediyesi Önünde bulunan Atatürk anıtına CHP Erzincan il başkanı Ayhan Doğan’ın çelenk sunumu akabinde iki dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Erzincan Belediyesi önünde ki Atatürk Anıtına Çelenk sunumuna CHP İl başkanı Ayhan Doğan, CHP Kadın Kolları genel başkan yardımcısı Fevziye Pehlivan, Merkez İlçe Başkanı Ali Aras, İl ve İlçe teşkilatı yöneticileri ve Partililer katıldı.

Çelenk sunumu, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlamını ifade eden konuşmasını yapan İl başkanı Ayhan Doğan, “Atatürk’ü anlamanın yolu çizdiği yoldan yürümektir” dedi.

Doğan, “ Atatürk’ü anlamak onun çizdiği çağdaşlık yolunda ilerlemek geleceğin Türkiye’sini ortaya çıkarmak demektir. Genç nesillere onu ve onun ideallerini anlatmak konusunda bizlere büyük görev düşmektedir. Atatürk bu vatan için yaptıkları ile her zaman rol model olmuştur” ifadelerine yer verdi.

CHP Erzincan il başkanı Ayhan Doğan’ın konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.