Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biz Büyük Bir Aileyiz

Erzincan Barosu tarafından üyelerine yönelik iftar programı düzenledi. Düzenlenen programda Baro üyesi avukatlar aileleri ile birlikte iftar da bir ayara gelerek iftar sonrası sohbet etme fırsatı buldular

Erzincan Barosu tarafından üyelerine

Erzincan Baro Başkanlığı tarafından avukatlara iftar programı düzenlendi. Gerçekleşen iftar programında Erzincan Barosu avukatları aileleriyle birlikte yaklaşık 300 kişi iftar yaptı. Erzincan Baro Başkanı Âdem Aktürk ise katılımcılara teşekkür etti.

Bu tür organizasyonların birlik ve beraberliğe katkı sağladığını belirten Baro Başkanı Aktürk programda bir konuşma yaptı. Başkan Av. Aktürk konuşmasında; “Erzincan Barosu olarak her yıl meslektaşlarımız ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bu yılda meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle organizasyonlar bizlerin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamaktadır dedi.

Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; “Biz Erzincan Barosu olarak her yıl meslektaşlarımızla ve aileleriyle birlikte geleneksel olarak iftar yemeği veriyoruz. Bu yılda meslektaşlarımız ve aileleriyle birlikte iftar programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle yemek ve organizasyonlar bizlerin birliğine ve beraberliğine katkı sağlıyor. Bundan sonrada Erzincan Barosu olarak böyle yemekler ve organizasyonlar yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza edeceğiz. Erzincan Baro Başkanı olarak da şunu ifade edeyim. Ramazan Ayının ülkemize, milletimize, birlik ve beraberlik getirmesini, barış ve huzur ortamının teminine vesile olmasını istiyorum. Ayrıca tüm hemşerilerimizin buradan Ramazan Ayını kutluyoruz, mübarek olsun. Programımıza iştirak eden tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğinden dolayı teşekkürlerini ileten Erzincan Barosu Avukatları ise Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve yönetimine bu güzel iftar organizasyonundan dolayı teşekkür ettiler.