Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayram Hediyesi Dağıttılar

CHP Erzincan Gençlik kolları başkanı ve üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Erzincan Cumhuriyet Meydanında çocuklar için balon dağıttılar.

CHP Erzincan Gençlik kolları

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Gençlik kolları başkanı ve üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Erzincan Cumhuriyet Meydanında çocuklar için balon dağıttılar.

Erzincan Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlik ile ilgili olarak açıklama yapan CHP Erzincan Gençlik kolları başkanı Elif İnci Utlu açıklamasında; “Milletimizin temsilcisi bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşama iradesinin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920’de kurulmuş bu topraklarda esareti asla kabul etmeyeceğimizi bütün dünyaya göstermiştir.

23 Nisan 1920’de milletimizin tutsaklık Zincirlerini kırarak tarih sahnesine çıktığı ve egemenliği kendi eline aldığı gündür. Milletin kanıyla canıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan meclisimizin kuruluş günü çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir.  Bu armağan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ülkemize karşı bitmeyen sorumluluğunu simgesidir.

Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras özgür ve adil bir Türkiye’dir. Cumhuriyet Halk Partisi bu bilinçle çalışacak halkımızın verdiği sonsuz güç ile hepimizin özlediği huzur ve barış içinde ki Türkiye’yi kuracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerim ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisini Kuran tüm Aziz kahramanlarımızı şükranla anıyor,  Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Gençlik kolları başkanı Elif İnci Utlu konuşmasının ardından üyeler ile birlikte Erzincan Cumhuriyet Meydanında çocuklara balon dağıttılar.

Haber: Hasan Çakmak