Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Baro Başkanı Av. Aktürk’ten Önemli Ziyaretler

40. Baro Başkanları toplantısı için Ankara’ya giden Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk ve Yönetim biz dizi ziyaretlerde bulunarak meslek sorunlar, çözüm önerileri, güncel konular ile birlikte yapılacak proje ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

40. Baro Başkanları toplantısı

İlk olarak Ankara’da yaşayan Erzincanlı Av. Saim Tavşanoğlu’nu ziyaret ettiler. Baro başkan yardımcısı Av. Sinan Aslan ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Meslekte 50. Yılını tamamlaması nedeniyle Başkan Aktürk TBB tarafından gönderilen Plaketi takdim etti.

Başkan Aktürk burada yaptığı konuşmasında; “Erzincan Barosu’nun aklı ve ruhu olan üstadımız, bizim hem geçmişimiz, hem de geleceğimiz. İyi ki varlar ve hep var olsunlar” dedi.

Daha sonra Türkiye Barolar Birliği başkanı Prof. Dr. Av. Metin Fevzioğlu’nu ziyaret ettiler. Ziyarette Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk’ün yanı sıra, Başkan Yardımcımız Av. Sinan Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Abdülkadir Erem ve Disiplin Kurulu Üyesi Av. Yavuz Şahin de yapılan ziyarette hazır bulundu.

Türkiye Barolar Birliği başkanı Prof. Dr. Av. Metin Fevzioğlu’nu ziyarette; meslek sorunlarımız, çözüm önerileri, güncel konular ile birlikte yapılacak proje ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Son olarak Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcısı Av. Zekeriya Birkan’ı ziyaret eden Baro Başkanı Av. Adem Aktürk’ün yanı sıra, Başkan Yardımcısı Av. Sinan Aslan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Abdülkadir Erem ve Disiplin Kurulu Üyesi Av. Yavuz Şahin de yapılan ziyarette hazır bulundu.

Yapılan ziyarette; meslek sorunlarımız, çözüm önerileri, güncel konular ile birlikte yapılacak proje ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretler sonrasında olumlu görüşmeler yaptıklarını ifade eden Erzincan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk, “Ziyaretlerde gösterilen ilgiye teşekkür ederim” dedi.