Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Barış Pınarı Hareketine Türk Bayraklı Destek

Erzincan'da Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler Erzincan’da PARK AVM ’de hizmet veren işletmeleri dolaşarak dağıttıkları Türk Bayrakları ile Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiler.

Erzincan'da Kredi ve Yurtlar

Öğrenciler, Fırat’ın doğusuna yönelik terör unsurlarını yok etmek için başlatılan harekâta ve Mehmetçik’e destek olmak için esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Erzincan’da KYK kız ve erkek yurtlarında kalan öğrenciler Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütlerine karşı güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat’ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtına dev Türk bayrağı açarak destek oldular. Öğrenciler daha sonra kentteki bir AVM ‘de esnafa Türk bayrağı dağıtımını gerçekleştirdiler.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Burak Mumcu, “Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde barınan gençlerimizle birlikte bir projeyi başlatıyoruz. Amacımız Barış Pınarı Harekâtına destek olmaktır. Ülkemize milletçe bu harekâtın yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla öğrencilerimizle birer bayrak dağıtıyoruz. Alışveriş merkezinde bulunan esnaf arkadaşlara dağıtacağız. Daha sonra mahalleleri gezip bayrak dağıtacağız. Halkımızın bu harekâtın yanında olduğu bilinci ve orada bulunan Mehmetçiğimizin yanında olduklarını bilmelerini istiyoruz. Evlere iş yerlerine bayrak asmak için böyle bir proje başlattık. Ben projeye katılan öğrencilerimize, gençlerimize ve destek veren esnafımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrencilerden İlahiyat Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Cemile Ekiz, bu harekâtın yanında olduğumuzu dile getirerek konuşmasında; “ Türk ordusu, İslam ordusu zaferini yine gösterecektir. KYK nın yapmış olduğu bu etkinlikler hepimizin 7 den 70 bilinçlenmesi içindir” dedi.

Bir başka öğrenci olan İlkokul Matematik Öğretmeni 2. Sınıf öğrencisi Kübra Benli ise konuşmasında; “ biz birlikte Türkiye’yiz anlayışıyla Barış Pınarı Harekâtına Destek vermek için buradayız. Birlik olursak el ele olursak her şeyin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu amaçla da esnafımıza, halkımıza birliğimizin, bütünlüğümüzün, kardeşliğimizin simgesi olan Türk bayrağını esnafımıza hediye etmeye geldik” şeklinde konuştu.