Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Av. Aktürk, “Aramıza Katılan Meslektaşlarımız İle Daha da Büyüyor ve Güçleniyoruz

Erzincan Barosunda gerçekleştirilen avukatlık ruhsatnamelerini takdim töreninde konuşan Erzincan Barosu Başkanı Av. Âdem Aktürk, “aramıza katılan meslektaşlarımız ile daha da büyüyor ve güçleniyoruz” dedi.

Erzincan Barosunda gerçekleştirilen avukatlık

Stajını başarıyla tamamlayan avukatlar Dilek Demirol, Aydın Karaca ve Fatih Albay’ın avukatlık yemin törenleri icra ederek kendilerine avukatlık ruhsatnamelerini takdim edildi.

Avukatlık ruhsatnamelerini takdim töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk; “Erzincan Barosu, bugün olduğu gibi aramıza katılan meslektaşlarımız ile daha da büyüyor ve güçleniyoruz” dedi.

AVUKATLIK; DEMOKRASİNİN VE HAKLARIN TEMİNATIDIR

Meslektaşlarımızı bugünlere getiren ailelerine, eğitim hayatlarında onlara destek olan hocalarımıza, stajlarını başarıyla tamamlamalarına yardımcı olan meslektaşlarımıza ve yeni üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen Erzincan Barosu Başkanı Av. Adem Aktürk, “Mesleğin ilk adımı olan yemin töreni için bir aradayız. Genç meslektaşlarımızın mesleklerini hak ettiği noktaya getirmek için vereceği mücadeleye inancım tamdır. Hepinize sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bol kazançlı bir hayat diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.