Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ateş, DİVA-SEN Bir Hizmet Sendikasıdır

DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı ve Erzincan Temsilcisi Mehmet Ateş’in İstanbul iline tayininin çıkması nedeniyle yaptığı açıklamasında, Erzincan'da yeni bir yönetim oluşturduk Erzincan'da kardeşlerimize DİVA-SEN’i sevdirdik” dedi.

DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı

İstanbul’a tayin olması nedeniyle görevi Abdullah Karatepe’ye devreden DİVA-SEN Genel Başkan Yardımcısı ve Erzincan Temsilcisi Mehmet Ateş Mehmet Ateş, Şube Yönetim Kurulu üyelerin katıldığı programda kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

ERZİNCAN MÜFTÜLÜĞÜNDE 34 YILDIR GÖREV YAPIYORUM

Yeni yöneticilere görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek, Erzincan’ı seviyoruz Erzincan Bizim Sevdamız Erzincan bizim davamız diyerek yaptığı konuşmasında Ateş, “Erzincan müftülüğünde 34 yıldır görev yapıyorum, DİVA SEN Genel Başkan Yardımcılığı görevdeyim,  ama ailevi şartlardan dolayı Erzincan’a veda etmek durumunda kaldık.  Erzincan’ı seviyoruz Erzincan Bizim Sevdamız Erzincan bizim davamız.

ERZİNCAN’DA KARDEŞLERİMİZE DİVA-SEN’İ SEVDİRDİK

Göreve geldiğimiz günden itibaren Erzincan müftülüğünde tek düşüncemiz vardı,  Erzincanlı kardeşlerimize hizmet etmek,  Erzincan’da meşrebi ve mezhebi kim olursa olsun insan olan herkese değer vermek ve bu amaçla bu gaye ile hizmete başladık. Maalesef 34 yılı bitirmiş olduk şimdi de özel nedenlerden dolayı buradan ayrılmak zorunda kalıyoruz.  Erzincan da güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum Erzincan’da yeni bir yönetim oluşturduk Erzincan’da kardeşlerimize DİVA-SEN’i sevdirdik Erzincan da biz sadece hizmete talip olduk biz hep geldiğinizde dedik ki makam bizi şereflendirir,   biz makama değer katacağız insanlarla diye yola çıktık. 

BERABER ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

Bu davayı getirdiğiniz noktada yeni bir yönetim oluşturduk,  bu yeni yönetimde çok güzel kardeşlerimiz var daha önce bizimle çalışan bizimle bu davaya Gönül veren kardeşlerimiz var tabii hepinizin tanıdığı Terzi Baba Camisi imam hatibi Abdullah Karatepe kardeşimiz bu işin başında olacak bizde beraber çalışmalara devam edeceğiz. Bizde e Ankara’da maddi ve manevi desteklerimizle arkadaşımıza destek olacağız.

ERZİNCAN’A HAKKIMI HELAL EDİYORUM

DİVA SEN olarak biz rahmetli Şemsettin Hoca gibi,  burada giden büyüklerimiz Terzi Baba hazretleri gibi bir çizgi oluşturduk, bir düstur oluştur bir doğru çizgimiz var.  o çizgiyi hiç bozmadık,  biz hiç değişmedik,  değişenler oldu maddiyatı,  menfaati bulup bozulanlar oldu ama bizim çizdiğimiz hiç bozulmadı Allah’ın izniyle ve bozulmayacak.

Onun için DİVA SEN ‘i güzel ellere, emin ellere teslim ettiğim için de mutlu oluyorum.  İnşallah bu kardeşlerimize bizim götürdüğümüz çizgide devam edecekler Ben bizi tanıyan tanımayan izleyen izlemeye her kardeşime ve Erzincan’a hakkımı helal ediyorum, onlarda haklarını helal etsinler dedi.

BU HİZMET YARIŞINI EN ÜST NOKTAYA GÖTÜRECEĞİMİZE SÖZ VERİYORUZ

DİVA SEN Erzincan Temsilcisi Abdullah Karatepe, ise “bugün burada Mehmet Ateş,  başkanımın vedası için toplandık.  Bizler yeni yönetim olarak yeni yönetim adına kendisini DİVA SEN ailesi olarak Erzincan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Mevla’m Mehmet Ateş abimizin,  bundan sonraki çalışma hayatında üstün başarılarla muvaffak olmasını niyaz ediyorum İnşallah Allah Teâlâ Mehmet kardeşimin yar ve yardımcısı olsun.  İnşallah Mehmet başkanının da bizlere olan desteği ve yardımlarıyla bu bayrağı bu hizmet yarışını en üst noktaya götüreceğimize söz veriyoruz” diye konuştu.