Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aramıza Fitne Sokamazlar

Erzincan genelinde yetkili sendika olduklarını söyleyen Türk Sağlık-Sen Erzincan Şube Başkanı M. Gökhan Şahin, malum sendika tarafından sendikamıza yönelik karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası başlattılar dedi.

Erzincan genelinde yetkili sendika

Türk Sağlık-Sen Erzincan Şube Başkanı M. Gökhan Şahin yaptığı açıklama ile Erzincan genelinde yetkili sendika olduklarını söyledi Şahin; Erzincan’da üyelerimizden aldığımız güçle verdiğimiz mücadelenin neticesinde yeniden bu güveni tazelemiş olduk. Şu iyi bilinmelidir ki biz bu yetkiyi alırken hiçbir idareciden veya siyasetten destek almadan sadece çalışanların vermiş olduğu destekle bu yetkiyi aldık. İlimizde sözleşme imzalayan idarecilere baktığımızda da sözleşmeli idarecilerin yaklaşık yüzde 80’inin de malum sendika üyesi olduğunu görülmektedir. İnsanları töhmet altında koymakta hiçbir ahlaki durumla örtüşmemektedir.

Son zamanlarda “malum sendika” özellikle 112 birimlerimizde sendikamızla alakası olmayan, sendikamızı karalamaya ve itibarsızlaştırmaya yönelik fütursuzca hareket etmekte olduğunu belirten Şahin, . Türk Sağlık-Sen kimsenin tarafı olmamış, her zaman tarafı hak yolu olmuştur. Haksızlıklar karşısında bugüne kadar mücadele ederek, hak ve hukuk yolunu seçmiş ve tarafını rüştünü ispat etmiş bir sendikadır. Haksız ve hukuksuz olunan hiçbir kişinin veya kurumun tarafı olmamıştır, olmazda bu böyle biline. Hiç kimse bu mesnetsiz yaklaşımlarla sendikamıza şekil vermeye kalkmasın, bu kimsenin haddine değildir, çünkü Türk sağlık-sen onurlu ve dik duruşlu çalışanları sendikasıdır.

Malum sendika maalesef kendinde bulamadığı gücü başka mercilerden almaya çalışarak çalışanlara baskı kurmaya çalışmakta olduğunu söyleyen Türk Sağlık-Sen Erzincan Şube Başkanı M. Gökhan Şahin, Unutulmamalıdır ki, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, “kimi sendikaları makbul, kimi sendikaları da öteki olarak gören kafa, 28 Şubat dönemi kafasıdır” dedi.”

Her kim çalışanlar arasına ayrım ve fitne sokuyorsa bilsinler ki ülkemizin birlik ve beraberliğine kast etmektedirler” ifadelerini kullandı.