Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ANDA, Memleketinin Zor Gününde Yanında

ANDA Erzincan Arama&Kurtarma ekibi gönüllülerimiz, memleketinin zor gününde fedakarca görev yapıyor. Vefa Sosyal Destek Grubuna katılarak, Kriz merkezinde de görev alan dernek gönüllüleri, devlet görevlilerine yardımcı oluyor.

ANDA Erzincan Arama&Kurtarma ekibi

Anda Kardeşe Vefa Derneği Erzincan İl Temsilciliği’ne bağlı Arama&Kurtarma gönüllüleri, AFAD tarafından gelen çağrıyla, İçişleri Bakanlığının koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubuna katılarak, 112, 155, 156 ve 153 destek hatlarını arayarak yardım talebinde bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını temin ederek evlerine teslim ediyor. Kriz merkezinde de görev alan dernek gönüllüleri, devlet görevlilerine yardımcı oluyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Anda Kardeşe Vefa Derneği Erzincan İl Temsilcisi Abdullah Özkan, “Biz bu vatanı seviyoruz. Biz bu toprakları çok seviyoruz. Ve bu toprakları sevmenin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. ANDA Erzincan Arama&Kurtarma ekibi gönüllülerimiz, memleketinin zor gününde fedakarca görev yapıyor. Hepsi birer kahraman. Bu bela memleketimizden def edilene kadar görev başındayız.” dedi.