Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

6 Metre Boyunda Dev Kardan Adam Yaptılar

Yeni yıla kar ile uyanan ve hafta sonu devam eden kar yağışını iyi değerlendiren ve bir araya gelen Bahçeli evler mahallesi sakini gençler Erzincan’da yüksekliği yaklaşık 6 metreyi aşan en yüksek kardan adamını yaptılar.

Yeni yıla kar ile

Erzincan Bahçeli evler mahallesi sakini Dokuz genç bir araya gelerek 4 saatte yüksekliği 6 metreyi aşan kardan adam yaptılar.

Yeni yıla karla uyanan ve 2 gün süreyle yağan kar kalınlığı Erzincan merkezde 15 santimetreyi geçince bir yandan çocukların kartopu oyununa bir yandan da gençlerin kardan adam yapma görüntüleri ile oluştu.

Erzincan’da 2 gündür devam eden kar yağışı dün akşam etkisini kaybetti, bugün güneş yüzünü gösterdi. Uzun bir aradan sonra yağan karın sevincini yaşayan çocuklar ve gençler, kardan ilginç figürler ortaya çıkardı. Erzincan Bahçeli evler mahallesinde 9 genç el ele vererek 6 metre yüksekliğinde bir kardan adam yaptı. Yoldan geçenler, kardan adama “Gulyabani” yakıştırması yaptı. Dev kardan adam görenleri tebessüm ettirirken mahalle sakinleri kardan adamın önünde SELFİE çekilmeleri ve fotoğraf çekilmeleri gözden kaçmadı.

Kardan adamı yapan gençlerden Atacan Dağdelen, Öğrenciyim. Erzincan’a uzun zamandır kar yağmadı. Yeni yıl ile birlikte kar sevincini yaşadık. Mahalleden arkadaşlar ile bir araya gelerek 4 saat uğraş vererek 6 metre yüksekliğinde kardan adam yaptık” dedi.

Yaptıkları kardan adamın büyük ilgi gördüğünü söyleyen bir başka mahalle sakini genç Kadir Cüce, buradan geçenler büyük ilgi gösterdiler. Sürekli fotoğraf çekilenler oldu. Herhalde Erzincan’da ilk kez böyle yükseklikte bir kardan adam oldu” dedi.

9 arkadaş bir araya geldiklerini ve merdiven kullanarak 6 metre yüksekliğinde kardan adam yaptıklarını söyleyen gençlerden Emirhan Demirboğan, Güzel bir eser yaptığımıza inanıyorum. Sadece görüntü olsun diye değil mahallemizin çocukları eğlensin diye yaptık. Emeği olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Kardan adamı yaparken merdiven ve çöp bidonlarından faydalandıklarını söyleyen Yusuf Dengiz, “Kardan adamı yaparken her hangi bir model düşünmediklerini sadece mahalle gençleri olarak mahallemizin bir reklamı olsun istedik” dedi.