Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 98. Yılı Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yılı 30 Ağustos 2020 Pazar günü Covid-19 (Pandemi) tedbirleri kapsamında Erzincan’da törenle kutlandı. Erzincan’da ki ilk tören Erzincan Belediyesi önündeki Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın

PANDEMİ dolayısıyla kısıtlı katılımın olduğu kutlama programı Erzincan Belediyesi önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Törende Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Atatürk Anıtına çelenk sunarak, saygı duruşunda bulundular.

Erzincan Belediyesi önündeki Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende Okunan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Burhan Çakır’ın yaptığı dua sonrasında il protokolü kabirlere karanfil bıraktı.

        

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yılı kutlamalarına Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3.Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Davut Ala, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Adli Yargı Komisyon Başkanı Halil Odabaş, siyasi parti temsilcileri, polis ve askeri Erkan katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıl dönümü kutlamaları Bayram süresince kamu ve özel kuruluşlar, okullar ve iş yerleri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Posteri ve Şanlı Türk Bayrağı ile donatılacak, gece ise ışıklandırılacak