Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İliç Devlet Hastanesi yeniden diyaliz ünitesine kavuştu

ERZİNCAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. CİHAN TEKİN, KAYMAKAM CÜNEYT DEMİRKOL VE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜRBÜZ İLE İLİÇ DEVLET HASTANESİNDE YENİDEN HİZMETE ALINAN DİYALİZ ÜNİTESİNİ ZİYARET EDEREK, İNCELEMELERDE BULUNDULAR

ERZİNCAN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

Erzincan’ın İliç ilçesinde bulunan devlet hastanesinde diyaliz ünitesi yeniden hizmete sokuldu.

Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kaymakam Cüneyt Demirkol ve Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ile İliç Devlet Hastanesinde yeniden hizmete alınan diyaliz ünitesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundular. Hastane başhekiminden yürütülen çalışmalar ve verilen hizmetler hakkında bilgi alarak, tedavi gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Mevcutta 3 hastaya hizmet vermekte olan diyaliz ünitesinin yaz döneminde gelecek olan misafir hastalar için de gerekli hazırlıkların yapılmakta olduğu kaydedildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin İliç’in ardından Kemaliye İlçe Hastanesini de ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Tekin, hastane başhekiminden yürütülen çalışmalar ve verilen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Ziyareti sırasında hastane personelleriyle bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Tekin, personellerin istek ve taleplerini dinleyerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.