Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Adamı Tan’dan 700 Çalışana Maddi Yardım

Erzincan’ın yardımsever iş adamı Süleyman Tan Korona virüs salgını sonrasında iş yerleri kapalı olan Berber, Kuaför, Çay ocağı ve Kahvehanelerde çalışan 700 gündelikçiye 200 TL alış veriş çeki dağıtarak çalışana destek verdi.

Erzincan’ın yardımsever iş adamı

Türkiye dahil birçok ülkede etkisini gösteren Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadeleye bir destek de Ezincanlı iş adamı Süleyman Tan’dan geldi.

Tan, iş yerleri kapalı olan Berber, Kuaför, Çay ocağı ve Kahvehanelerde çalışan 700 gündelikçiye 200 TL alış veriş çeki dağıtarak Erzincan esnafına karşılıksız bağışta bulundu.

Çin’in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan, Türkiye dahil birçok ülkede etkisini gösteren Korona virüs (Covid-19) salgınının ortaya çıkardığı olumsuzlukların Erzincan’dada önüne geçilebilmesi için yardımsever iş adamı Süleyman Tan, iş yerleri kapalı olan ve gündelikçi olarak çalışanlara 200 TL nakit yardımında bulundu.

Erzincanlı iş adamı Süleyman Tan’ın Erzincan esnafını unutmayıp kişi başı 200 lira yardım dağıtmasını memnuniyetle  karşılayan çalışanlar, “Sağ olsun var olsun, teşekkür ediyoruz Erzincan ilimiz adına çok hayırlı bir iş yaptı. Allah razı olsun bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmadı” ifadelerini kullandıalr.

VALİ ARSLANTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Yapılan yardımı önemsediğini belirten Erzincan Valisi Ali Arslantaş,” Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Korana Virüs en çok esnafımızı vurdu. Sağ olsun Süleyman Bey gibi iş adamlarımız her zaman olduğu gibi bu zor günlerde de esnafımızın yanında oldular. Yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşkkür ediyorum” dedi.