Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Balık Fiyatları düşüyor mu?

Balık sezonunun açılması ile birlikte Erzincan’da taze balıklar tezgâhlarda ki yerini almaya başladılar. Köşem Balık İşletmecisi Ayhan Önel sezonun açılması ile birlikte günü birlik Trabzon’dan çeşit balıkların tezgâhta yerini almaya başladığını belirtti.

Balık sezonunun açılması ile

Erzincan’da Köşem Balık işletmeciliğini yapan Ayhan Önel sezon başlaması ile tezgâhlarını açtıklarını belirterek yaptığı açıklamasın da; “ Bizler günü birlik Trabzon’dan balıklarımızı getiriyoruz kesinlikle taze olan balık çeşitlerimiz sezonun yeni olmasına rağmen satışlarımız çok güzel. İlk zamanlar pahalı olan balıklar da indirimler başladığını Köşem balıkçılık olarak aralıklarla kampanya yaptığını da belirten Önel şuan hamsinin üç kilosu 10 TL dedi.

Her ne kadar geçen yıllara göre pahalı olduğu görülse de  balık çeşitlerimize vatandaşların ilgi göstermesi sevindirici, şu an için en azından hafta da bir kere mutlaka balık yenmeli diyen Köşem balık işletmecisi Önel, Hamsi, İstavrit, Levrek, Uskumru, Somon, Palamut ve Mezgit çeşitlerimiz tezgâhlar da yerini aldı gönül rahatlığıyla taze olarak Erzincanlı hemşerilerime hizmet veriyoruz, tüm balık severleri tezgâhlarımıza bekliyoruz buyursunlar dedi.