Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uğur Kurs Öğrencilerine Kazandırmaya Devam Ediyor

Erzincan Uğur Anadolu Lisesi Uğur Kurs Merkezinde deneyimli uzman eğitmenleri ile 12. Sınıflarına yönelik olarak açmış olduğu AYT, TYT ve Geometri dersleri ile başarı çıtasını üst düzeye getirmeyi hedefliyor.

Erzincan Uğur Anadolu Lisesi

Erzincan Uğur Kurs merkezi ile öğrenciler, akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak üniversiteye hazırlanır. Üniversite sınavlarına hazırlıkta konu anlatımları ve soru çözümlerinin yanı sıra öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandıran Uğur Kurs, planlama, öğrenme, uygulama, ölçme ve değerlendirme süreçlerini takip ederek, eğitimin çıtasını yükseltiyor.

Uğur Kurs Merkezi her hafta gerçekleşen deneme sınavlarıyla öğrencinin potansiyelini ölçerek, kişiye özgü çalışma planı hazırlar ve hedefine adım adım ulaşmasını sağlar.

Erzincan Uğur Kurs merkezi öğrencilerine sunduğu Zengin içerikli yayınları, Teknolojik destek, Başarı odaklı ders programları, deneme sınavları, alanında uzman eğitmenleri ve 10-12 kişilik sınıfları ile 2019-2020 eğitim öğretim yılım öncesinde hafta içi üç gün boyunca 12. Sınıflara yönelik 6 saat TYT, AYT ve Geometri dersleri devam edecek.

Erzincan Uğur Anadolu Lisesi ve Uğur Kurs Merkezi Kurucu başkanı Eğitimci Şevki Akdağ verilen eğitim ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “ 50 yıllık deneyimi ile Uğur okulları başarılarını her yıl artırarak devam ediyor. Bu yıl mezunlarımızdan il genelinde elde edilen birincilikleri pekiştirmek devamlılık sağlanması adına deneyimli kadromuzla Uğur Kurs Merkezimizi de açtık. 12. Sınıflara yönelik okullar açılıncaya kadar haftanın 3 günü 6 saatlik destekleyici eğitimler verilecek. Okullar açıldıktan sonrada kurs merkezimizde etütler devam edecek. Aynı zaman da lise sınavlarına hazırlık ve üniversite sınavlarına hazırlık için bizim rehberliğimize ve desteğimize ihtiyaç duyacak tüm öğrencilerimize kapımız açık

Akdağ, Üniversite sınavlarına hazırlıkta konu anlatımları ve çok yönlü soru çözümleri ile öğrencilerimizi farklı bir bakış açısı kazandırırken, ölçme ve değerlendirme süreçlerini de takip ederek Eğitim çıtamızı en üst düzeye çıkarma hedefimizi sürdürüyoruz” dedi.