Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şu Ağacı, Sevgi İnsanı Yeşertir

Erzincan İzzet paşa mahallesi muhtarı Mehmet Yeter farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri ve çocuklara atık piller ile ilgili olarak bulunduğu talep yoğun ilgi gördü. Mahalleli kısa süre içerisinde binlerce atık pil topladı.

Erzincan İzzet paşa mahallesi

İzzet paşa mahalle muhtarı Yeter konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Üç dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Muhtarlık yaptığımız ve yapacağımız sürece her yıl okul tatillerinde ana okul ve ilköğretim okulu başta olmak üzere okulda öğretmenlerinin, evde anne ve babalarının sözünü dinleyenlere, çevresini temiz tutanlara ve karneleri iyi olan tüm çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik.

Atıl pilleri doğaya atıp çocuklarımızın ve bizlerin geleceklerinizi zehirlemeyin diyerek ailelere seslenen İzzet paşa mahalle muhtarı Mehmet yeter toplanan atık pilleri okul veya muhtarlığı getirmeleri taleplerine yoğun ilgi olduğunu belirterek, Bu talebimizi ciddiye alıp, kısa sürede binlerce atıl piller getiren bu güzel çocuklarımıza teşekkür ediyor, kucaklar dolusu sevgilerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız. Allah varlığınızı daim eylesin” dedi.