Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SGK’ den İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Anlamlı Destek

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzincan İl Müdürlüğü bünyesinde atıl durumda bulunan bilgisayar, ekran ve yazıcılar Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devir ile ilgili protokol imzalandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)

Sosyal Güvenlik Kurumu il müdürlüğü makamında Sosyal Güvenlik Kurumu il müdürü Burcu Tatoğlu ve İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün arasında imzalanan protokol ile atıl durumda bulunan 56 adet bilgisayar İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devredildi.

Devir ile ilgili protokolün imzalanması sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Kurumu Erzincan İl Müdürü Av. Burcu Tatoğlu, “İl Müdürlüğü bünyemizde atıl durumda bulunan 56 adet bilgisayar, 53 adet bilgisayar ekranı ve 23 adet yazıcımız ihtiyaç fazlası olduğu için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze hibe etmeye karar verdik. İl Milli Eğitim Müdürümüz Aziz Bey bir ekip göndererek atıl durumda bulunan bu malzemeler ile ilgili çalışma yaptılar. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde okullarda eğitim amaçlı kullanılmaya elverişli olunca bizde yaptığımız protokol ile malzemeleri İl Milli Eğitim müdürlüğümüze devrettik. Malzemelerin eğitimimize hayırlı olmasını, faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

                     

Kısa bir teşekkür konuşması yapan Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, “Bugün bizim için farklı ve güzel bir günü başlamış bulunuyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürümüz ellerinde atıl durumda fazladan olan bilgisayarları olduğunu belirtti. Bizde kurumumuzdan teknik heyetimizi gönderdik. Özellikle kamu mallarının verimli olarak kullanılması hem eğitim hem de diğer paydaşların kamu kurum ve kuruluşlarının birlikte hareket etmeleri bakımından çok anlamlı. Özellikle çocuklarımızın eğitimleri ile ilgili olarak olmazsa olmazları araç ve gereçlerdir. Günümüz teknolojisinde araç ve gereç olarak bilgisayar çok ciddi olarak akdedilmekte. Okullarımızda çok ciddi ihtiyaç olmamasına rağmen özellikle PANDEMİ sürecinde salgın ile mücadelede çocuklarımızın okullarda EBA destek noktalarında kuracağımız bilgisayarlar sayesinde HEM EBA TV, hem EBA GOW TR de eğitim öğretim hayatları ile ilgili almaları gereken bilgi hususunda bizlere çok faydalı olacak..

Buradan kurumun ve şahsım adına Sosyal Güvenlik Kurumumuza ve İl Müdürümüze katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından il Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve Sosyal Güvenlik Kurumu Erzincan İl Müdürü Av. Burcu Tatoğlu malzemeleri yerinde gördüler.