Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sen Evde Kal Kitabını Biz Getirelim

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan Korona virüs sonrasında okulların tatil edilmesi ve uzaktan eğitimin devam ettiği bu günlerde öğrenciler boş kalan zamanlarını kitap okuyarak değerlendiriyorlar.

Tüm dünyada olduğu gibi

Erzincan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmenleri de öğrencilerin dışarı çıkmamaları ve evde boş kalan sürelerini kitap okuyarak değerlendirmeleri amacıyla Okul Z kütüphanesini öğrencilerine taşıyor.

          

Erzincan 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi okul müdürü Behlül Beksar proje ile öğrencilerinin her gün kitap okumalarını sağladıklarını belirterek, “Öğrencilerimizin Sokağa çıkmaları da yasak olduğundan kitap ihtiyaçları çok fazla oluyor biz de okul idaresi olarak sen evde kal kitabını biz getirelim projesini başlattık. Bu proje ile öğrencilerimiz kitap ihtiyaçlarını bizlere bildiriyorlar bizlerde talep ettikleri kitapları okulumuz Z kütüphanesinden temin ederek kendilerine ulaştırıyoruz” dedi

15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve velileri ise uygulanan projeden dolayı okul idaresine teşekkür ettiler.