Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okulda Tadilatı Müdür Yardımcısı Yapıyor

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Melikşah İlkokulu 2018 2019 Eğitim Öğretim yılının tamamlanması ile birlikte dersliklerin yeni eğitim dönemine hazır hale getirilmesi için Okul aile işbirliğinde okul müdürü ve okul müdür yardımcısı çalışmaları sürdürüyor.

Erzincan İl Milli Eğitim

Melikşah İlkokulun da kalitenin artırılması ve fiziki şartların iyileştirilmesi için okul müdür yardımcısı inşaat işçisi gibi okuldaki tüm eksiklikleri kendi beceri ve çalışmaması ile yapıyor.

Kapı pencere tamiratından, fayans döşeme, boya badana işleminden sınıf tahtalarının yenilenmesine kadar tüm işleri kendi becerisi ile okul müdür yardımcısı Yakup Özkan yapıyor.

Yapmış olduğu tüm işleri severek ve isteyerek yaptığını belirten okul müdür yardımcısı Özkan, “elimden bu işler geliyor, masrafları okul aile birliğimiz karşılıyor, işçilik parası ödemeden kendi imkânlarımızla tüm eksiklikleri gidermeye çalışıyorum. Okulumuzu, sınıflarımızı eğitim öğretime hazır hale getirmek için zaman kaybetmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm amacımız çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim almaları. Okulumuzun idari işlerinden artan zamanımızın tamamını okulumuzun eksiklikleri olan alanlarda ki tadilatları yapıyorum. İnşallah yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan okulumuzu hazır hale getireceğiz” dedi.

Melikşah İlkokul müdür yardımcısı Yakup Özkan  tarafından tüm sınıf panoları yenilenirken, sınıf ve koridorların da fayans ve boya işlemleri yapıldı.