Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müzik Eşliğinde Açılışı Yapıldı

Erzincan Vali Metin İlyas Aksoy Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi ve resim sergisi etkinliği düzenlendi. Sergide yıl içerisinde yapılan bütün çalışmalar atölye şeklinde sergilendi

Erzincan Vali Metin İlyas

Erzincan Vali Metin İlyas Aksoy Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi ve resim sergisi etkinliği düzenlendi. Sergide yıl içerisinde yapılan bütün çalışmalar atölye şeklinde sergilendi

Erzincan PARK AVM ’de Sanat Rüzgârı etkinliği adı altında yapılan etkinliğin açılışına  Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Okul müdürü, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Serginin açılışı öncesi açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün; “  öğretmen arkadaşlarımızın sosyal etkinlikler çerçevesi içerisinde kültür  ve sanat etkinliklerinde yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaları ikinci dönem sonlarına doğru farklı mekânlarda farklı alanlarda sergileme ile ilgili olarak yoğun çalışma içerisindeler. Bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkan güzel eserler ortaya çıktı.

Bu çalışmalarda da öğretmen arkadaşlarımızın dokunuşları bulunuyor. Öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerle birlikte iyi çalışmalar sergileyerek emeklerini sergiliyorlar. 7 gün 7 hüner çalışmamızı bir hafta öncesinde yaptık. Yıl içerisinde yapılan bütün çalışmalar atölye şeklinde sergilendi” diye konuştu.

Okul müdürü Lokman Yeniçeri, öğretmen ve öğrencilerin bugün güzel bir çalışma yaptıklarını belirterek konuşmasında şunlara yer verdi; “hazırlanan tuval çalışmaları resim sergisi şeklinde. Bunun yanında bir de e öğrencilerimiz ve müzik öğretmenlerimiz eşliğinde oluşan gerek Enstrümantal gerek sola türkü ve şarkılarının yer aldığı bir program icra ediyoruz. Öğrencilerin yaptığı resim çalışmaları yağlı boya akrilik boya ile yapılan tuval çalışmaları var konuyla ilgili neredeyse dönemin başından beri çalışma yapıyor öğrencilerimiz. Resimleri burada sergileme imkânı bulduk. Şu anda toplam 38 eser sergiliyoruz bunun yanında yine bir buçuk saat sürecek şekilde bir müzik dinletisi ile sergimiz devam edecek” dedi.

Konuşmaların ardından resim sergisi katılımcılarca gezildi. Program okulun öğretmenleri ve öğrencileri tarafından müzik dinletisi ile devam etti.

Haber: Hasan Çakmak