Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mühendislik Fakültesinde İlkler Sergilendi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Yılsonu bitirme projeleri ve Makine ana tasarım projeleri sergilendi. Sergide farklı 60 proje katılımcılara tanıtımları yapıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Makine Mühendisliği Fuaye salonunda gerçekleştirilen sergi ile ilgili olarak bilgi veren Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Makine Mühendisliği bölüm başkanı Prof. Dr. Ahmet Tandıroğlu açıklamasında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü öğrencileri olarak Yılsonu bitirme projeleri ve Makine ana tasarım projelerini sergiledik.

Yaklaşık 60 civarında proje tasarladıklarını belirten Prof. Dr. Tandıroğlu, Öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri projeleri beraberinde projelerin özelliklerini içeren proje sunum ve görsellerini sergiliyorlar.

Burada sizlerle ve sergimizi ziyaret eden herkese projelerimizin tanıtım ve çalışmaları ile ilgili olarak bilgilendirmeler yapıyoruz. Projelerin yapımında emekleri olan tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Makine Mühendisliği Fuaye salonunda Yaklaşık 60 projenin sergilendiği sergi gün boyu ziyaretçilere açık kalacak. Prof. Dr. Tandıroğlu, Öncelikle sergimizi ziyaret eden ve bizlere her zaman destekleri bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e ve Üniversitemiz akademisyenlerine de sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum” dedi.