Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Miniklerde İlk Gün Heyecanı

2019-2020 Eğitim Öğretimin başlaması ile birlikte ilk kez okula giden çocukların uyum eğitimlerinin ardından çocukların öğretmenleri ve arkadaşları ile tanışmalarına yönelik farkındalıklar oluşturuluyor.

2019-2020 Eğitim Öğretimin başlaması

5 Eylül 2019 tarihinde uyum eğitimleri başlayan ilkokul birinci sınıf öğrencileri ders zili çalması ile birlikte okullarına alışmaya başladılar. Aileleri ile birlikte uyum sorununu aşan minikler sınıflarında öğretmenlerinin nezaretinde farklı etkinlikler düzenliyorlar.

Okulu ve arkadaşlarını çok sevdiğini belirten Göktürk İlkokulu 1. Sınıf öğrencisi Semranur Selçuk, okulda olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Birinci sınıf öğrencisi Semranur Selçuk’un babası Bilal Selçuk ise öncelikle 2019-2020 Eğitim Öğretim yılını hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Kızım birinci sınıfa başladı. Burada bu okulda olduğumuz için çok mutluyuz. Okul Müdürümüz ve öğretmenlerimiz çok yardımcı oldular. Her türlü destek ve ilgiyi gösterdiler. Çocuklarımızın çok başarılı olacağına da inanıyorum. Yeni eğitim dönemi tüm çocuklarımız için hayırlı olsun, başarılı olmalarını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Göktürk İlkokulu Okul müdürü Recep Demir, 2019-2020 eğitim öğretim yılının başladığını belirterek, “Yeni eğitim dönemimiz devletimize, milletimize, çocuklarımıza hayırlı olsun. Çocuklarımız için okulumuzda her türlü faaliyetleri gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Tasarım ve beceri atölyelerimizi de açmaya çalışıyoruz. Erzincan Belediyemiz ile de görüştük. Bahçemizin düzenlemesi ile ilgili çalışmalarımıza da başladık.  Okulumuzun teknoloji olarak daha ileri seviyeye gelmesi içinde Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve diğer kurumlarla iş birliğimizi yapıyoruz. Eğitim Öğretim yılımız hayırlı olsun” dedi.